Analizoare-de-Gaz-Petrolier-Lichefiat-GPL

GPL contine un amestec inflamabil de hidrocarburi gazoase – in principal propan, butan, sau un amestec din cele doua.

Deoarece GPL este de obicei inodor, se adauga concentratii scazute de sulf pentru a facilita detectarea scurgerilor. Compozitia de gaz si continutul de impuritati afecteaza in mod direct atat valoarea lor calorifica, cat si randamentul de ardere al GPL.

Analizoarele GPL de la Agilent sunt conforme standardelor stricte din industrie pentru determinarea compozitiei și efectueaza rapid analiza continutului de hidrocarburi C1-C6, In probele de GPL.

Puteti opta pentru o configuratie standard, sau pentru un analizor special configurat ce satisface cerintele dvs. specifice de asigurare a calitatii.

Caracteristici:

  • Analizoarele de GPL sunt configurate din fabrica si testate privind standardele de calitate Agilent asigurand astfel performanta optima pentru caracterizarea compozitiei GPL si a continutului de impuritati.
  • Analizoarele GPL de la Agilent includ coloana, consumabile, etaloane de calibrare / checkout si metoda de analiza pentru a reduce timpul petrecut la instalare si instruire.
  • Instalarea on-site si verificarea performantei analizorului de catre un inginer certificat Agilent, va confirma faptul ca instrumentul si aplicatia dvs. indeplinesc criteriile analitice de performanta Agilent.

Alte produse din categoria Analizoare GC: