Firma Agilrom Scientific SRL este o prezență constantă pe piața românească de echipamente analitice de laborator, genomică si anatomie patologică.

Începând cu luna noiembrie 2017 Agilrom Scientific SRL este parte a grupului Altium, o companie cu sediul in Elveția ce activează pe segmentul de furnizare a echipamentelor analitice de peste 20 ani.

In noua formulă, Agilrom Scientific dispune in plus de 5 laboratoare demo, peste 20 de specialiști  cu înaltă calificare și experiență în domeniu, întregul portofoliu Agilent și mulți ani de experiență, toate acestea fiind puse la dispoziția clienților noștri.

Obiectivele care ne călăuzesc permanent in formarea echipei sunt:

Incredere / Respect / Dezvoltare / Comunicare

Misiunea noastră este de a ajuta la transformarea dorințelor clienților noștri în realitate cu ajutorul tehnologiilor care fac diferența!

Oferim produse și servicii în domenii diverse dintre care amintim: protecția mediului, industria farmaceutică, chimie și petrochimie, domeniul academic, clinic, în microbiologie, biologie moleculară, laboratoare de anatomie patologică etc.

Oferim servicii de consultanță competentă, livrare si instalare, instruire și service profesionist.

Compania noastră are un sistem de management integrat: Sistemul de management al calităţii și de mediu fiind certificată conform ISO 9001:2015 si ISO 14001:2015

Promovăm pe piața din România produse si servicii la cele mai înalte standarde fiind animați de respectul față de toți partenerii de afaceri, atât furnizori cât si clienți.