Despre Noi

Cine Suntem

Suntem o prezență constantă pe piața românească a furnizorilor de echipamente analitice și consumabile de laborator, genomică si anatomie patologică.

Compania noastră s-a dezvoltat ca urmare a unei pasiuni și a unui devotament pentru știință care azi ne impulsionează să devenim cât mai buni în domeniul nostru de activitate.

Cu o experienta de peste 25 ani pe piața din România în furnizarea echipamentelor analitice, de biologie moleculară & genomică precum și a serviciilor aferente acestora – instalare/service/instruire – distribuitor autorizat al Agilent Technologies în România, suntem o prezentă constantă și în continuă dezvoltare pentru a oferi expertiza noastră clienților și partenerilor noștri la standarde înalte.

Începând cu anul 2017 am devenit parte a grupului Altium și în același an am dezvoltat în cadrul companiei divizia de patologie oferind echipamente si reactivi pentru laboratoarele de anatom=patologie.

Anul 2023 reprezintă o etapă semnificativă în evoluția companiei noastre dat fiind faptul ca Agilrom Scientific SRL și-a schimbat numele în Altium International SRL.

Această decizie este parte a planului nostru strategic de creștere, dezvoltare a portofoliului și reflectă angajamentul nostru de a ne servi mai bine clienții, partenerii de afaceri și de a ne adapta mediului de afaceri în evoluție.

Pe lângă furnizarea echipamentelor de laborator, oferim service autorizat de producători prin echipa noastră de ingineri de service – instruiți în mod constant și certificați de producător.

Oferim o gamă largă de servicii de la instalare, reparații, inspecții preventive până la verificări funcționale, calificări operaționale și instruiri ale utilizatorilor, precum și asistență la distanță prin telefon sau internet.

O parte integrantă a serviciilor pentru clienți este dezvoltarea de metode și suport pentru aplicații  oferite de o echipă de specialiști cu experiență în domeniu.

Misiune

Să creștem viteza și calitatea serviciilor oferite asigurând satisfacția clienților la cel mai înalt nivel!

Ne propunem să transformăm dorințele clienților noștri în realitate cu ajutorul tehnologiilor care fac diferența!

Să contribuim la dezvoltarea culturală, personală și profesională a angajaților noștri!

Viziune

Ne dorim să consolidăm și să extindem rețeaua de clienți și parteneri pentru a dezvolta împreună proiecte de succes.

Să fim o companie caracterizată prin eficiență și flexibilitate!

Firma Agilent International este certificată conform ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015.

Valori

null

ÎNCREDERE

Credem în oameni, știință și cunoaștere! Sprijinim crearea și dezvoltarea unui mediu de lucru bazat pe integritate, munca în echipă, comunicare.

Suntem deschiși la noi provocări, deoarece avem capacitatea de a ne adapta la schimbările necesare. 

Spiritul de echipă este o atitutdine pe care o construim împreună, în mod responsabil, cu energie și creativitate.

RESPECT

null

Orice relație de afaceri presupune o bună comunicare din partea tuturor părților implicate – colegi, parteneri, competitori sau clienți. Din conduita noastră de afaceri fac parte respectul față de drepturile, valorile și convingerile fiecăruia, respectul față de angajamentele asumate, fără a pierde din vedere factorul uman precum și respectul pentru legile în vigoare și reguli.

null

DEZVOLTARE

Proiectele de succes sunt proiecte care evoluează constant spre bine!

De aceea este important să ne continuăm munca de cercetare, documentare și informare, pentru a oferi la rândul nostru expertiza noastră clienților și partenerilor de afaceri.

Punem accent pe îmbunătățirea constantă a resurselor folosite, de la tehnologia implicată în produsele oferite, până la valorificarea optimă a potențialului angajaților noștri.

ACȚIUNE

null

Continuitatea succesului companiei noastre și continuitatea existenței sale sunt posibile numai prin împărtășirea cunoștințelor și a experienței acumulate. Considerăm că este de datoria noastră să ne implicăm în viața comunității în mijlocul căreia ne desfășurăm activitatea.

Noi facem acest lucru prin implicarea și sprijinirea diferitelor proiecte și evenimente care au loc in cadrul comunității din care facem parte. Conexiunea între clienții și partenerii noștri de afaceri este importantă pentru identificarea și furnizarea celor mai bune soluții.