Analiză Celulară

ANALIZOARE
SEAHORSE

Analizoarele Seahorse utilizează tehnologia “label free” pentru detecția modificărilor în bioenergetica celulară în timp real. Permit astfel monitorizarea funcțiilor critice care determină proliferarea, activarea, toxicitatea și biosinteza celulelor.

Vezi Produsele

CONSUMABILE & KITURI
OCAR&ECAR

Simplifica testele XF prin furnizarea reactivilor pre-calibrați, pretestați pentru măsurarea respirației mitocondriale, a glicolizei și a oxidării acizilor grași în celule.

Vezi Produsele

KITURI ANALIZE IN
VITRO- LUXCELL

Puteți opta pentru testele MitoXpress și pH-Xtra și tehnologia Agilent Seahorse in functie de tipul de analiza care se potrivește cel mai bine experimentului dvs. de cercetare, fluxului de lucru și performanței dorite.

Vezi Produsele

HoloMonitor® M4

Sistem de imagistică pentru celule vii HoloMonitor®
Ideal pentru analiza non-invazivă pe termen lung a culturilor de celule în incubator. Cu sistemul de imagistica celulară Label-free PHI poti obține automat date despre morfologia, migrația și proliferarea celulelor vii până la nivel unei singure celule, în timp real.

Vezi Produsele

Descarcă Broșura

Sisteme de imagistică multiplexing Akoya Bioscience

Biologia spațială permite fenotiparea fiecarei celule de-a lungul lamei microscopice, fără a scăpa nici un detaliu.
Oferim Platforme imagistice PHENOIMAGER & PHENOCYCLER de la AKOYA BIOSCIENCE –flux complet pentru tehnologia de imagistică multispectrală, de la colorare la analiza datelor.

Această tehnică se numește fenotipare spațială.

Descarcă Broșura

Mai multe detalii