Spectroscopie

SPECTROMETRE CU ABSORBȚIE ATOMICĂ

Tehnica spectrometriei de absorbţie atomică este folosită pentru determinări de înaltă sensibilitate în domenii precum controlului calităţii apei şi mediului, industria farmaceutică, siguranței alimentare, academic/cercetare etc. Familia echipamentelor AA Agilent raspund oricarei necesitati analitice si oricarui buget: de la cel mai rapid instrument AA cu atomizare în flacără, sisteme de achizitie ‘Fast Sequential’ la cel mai sensibil echipament cu atomizare in cuptor de grafit.

SPECTROMETRE CU ABSORBȚIE MOLECULARĂ

Spectroscopia de absorbție moleculară este una dintre cele mai utilizate tehnici pentru determinarea concentrațiilor de specii absorbante. Este o tehnică nedistructivă utilizată pentru cuantificarea componenților și parametrilor caracteristici ai moleculelor funcționale.

SPECTROMETRE DE
MASĂ

Tehnica ICP-MS folosește ca tehnică de ionizare plasma cuplată inductiv și spectrometria de masă ca metoda de separare si detectie a ionilor. Fiind o tehnică extrem de sensibilă permite analiza simultană a metalelor, a unor nemetale precum și analiza izotopică a speciilor la concentrații foarte mici, la nivel de 1-10 părți per trilion (ppt).

SISTEME DE INTRODUCERE A PROBELOR

Soluții care răspund cererilor crescânde ale clienților pentru produsele de automatizare atât de necesare în laboratoarele cu productivitate ridicată.

Vezi Produsele

CONSUMABILE &
STANDARDE