product_7890B_7693_tray_730x730_lg

Îngrijorarea cu privire la dependența de combustibil fosil creează o cerere pentru surse de energie alternative durabile, fiabile și nepoluante. Cercetarea care implică o conversie a biomasei în biocombustibil este în creștere. Agilent Technologies oferă soluții complete pentru analiza de biodiesel, biogaz și etanol combustibil conform standardelor ASTM și CEN.

Testate și configurate din fabrică, analizoarele biodiesel livrează rezultatele de care aveți nevoie în cel mai scurt timp.

Caracteristici:

  • Sistemele sunt disponibile in configuratii standard sau ca analizoare personalizate, concepute special pentru a satisface cerintele dvs.
  • Analizorul include coloana de separare, consumabile, probe de calibrare / checkout si metoda de analiza, minimizand astfel timpul necesar configurarii componentelor individuale.
  • Include CD-ROM cu metoda de achizitie, timpi de retentie optimizati prin RTL, aplicatii și ghidul de pornire rapidă pentru o dezvoltare mai rapida a metodei.
  • Instalarea on-site si verificarea performantei analizorului de catre un tehnician certificat de producator, va confirma faptul ca instrumentul si aplicatia dvs îndeplinesc criteriile analitice de performanta Agilent.
  • Familiarizarea cu sistemul asigura ca echipa dvs este pregatita pentru a rula analize de biocombustibili si „ready to go” pentru calibrari si validari imediat dupa instalarea sistemului.

Alte produse din categoria Analizoare GC: