ANTICORPI ȘI SISTEME DE VIZUALIZARE1

Reactivii Agilent Dako pentru imunohistochimie asigură o calitate superioară de colorare, o standardizare îmbunatățita și o eficiență sporită în laborator oferind astfel cel mai bun rezultat în diagnosticarea pacienților.

Portofoliul de anticorpi DAKO este îmbunătățit continuu pentru a veni în ajutorul laboratoarelor de Anatomie Patologică cu soluții complete de lucru.

Pe lângă anticorpii primari folosiți în tehnicile de IHC, vă putem oferi și o gamă de anticorpi secundari, anticorpi cu scopuri multiple și cocktail-uri de anticorpi ce pot fi folosiți atât în diagnostic (IVD) cât și în cercetare (RUO).

Atât forma concentrată cât și cea ready-to-use (RTU) a anticorpilor oferă aceeași stabilitate de reacție, diminuând la minim rezultatele neconcludente.

Dako FLEX TRU Solution

Sistemele de vizualizare FLEX și FLEX+ oferă o calitate superioară a reactivilor, într-o ambalare ușor de folosit ce satisface nevoile laboratoarelor de Anatomie Patologică în determinarea diagnosticului.

Toți reactivii noștri RTU pot fi folosiți cu rezultate superioare în protocolul de colorare imunohistochimică manual.

NEW: HRP MAGENTA – noul cromogen DAKO-AGILENT este soluția complementară reacției DAB oferind un mai bun contrast, colorație clară și detalii celulare mult mai vizibile.

Este compatibil cu sistemele de vizualizare FLEX și FLEX+ folosind aceeași reacție enzimatică.


Alte produse din categoria Imunohistochimie (IHC si ISH):