Platforma completă Microarray

Platforma completa Microarray1

Linie completa de citogenetică moleculară

Platforma Microarray Deschisă, cu aplicabilitate pentru:

Citogenetică moleculară – CGH Comparative Genomic Hybridization; CGH+SNP, CNV

Transcriptomică – Expresie genetică, analiză lincARN, microARN

Include protocoale complete de lucru de la extractie / prepararea probelor, QC controlul calitatii, amplificare si marcare, hibridizare, scanare, la softurile de analiza, interpretare si vizualizare a datelor; protocoale de lucru atât cu o culoare cât și cu doua culori.
Posibilitate de lucru cu lame de catalog, precum și de personalizare flexibilă și rapidă a lamelor, prin aplicația web-based „e-array”.
Disponibilitate de lame de catalog pentru o diversitate de organisme model: om, soarece, sobolan, Arabidopsis thaliana, bovin, Brassica sp., C.elegans, bumbac, E.coli, Drosophila sp., tantar, caine, sobolan, porc, maimuta, oaie, somon, orez, grau, Xenopus, Zebrafish etc.
Atat în cazul lamelor de catalog, cât și în cazul celor personalizate, sondele microarray sunt sintetizate in situ, la nivelul lamei de sticlă, bază-cu-bază, pentru formarea sondelor de 60meri (oligonucloetide), proces numit SurePrint.
Platforma de microarray Agilent este cea mai utilizată și recomandată de către consorțiile ISCA – International Standards for Cytogenomics Arrays și CCMC – Cancer Cytogenomics Microarray Consortium.
Sistem deschis și flexibil
Poate scana lame cu 1 culoare sau cu 2 culori
Protocoale rapide de lucru, consum mic de proba, compatibilitate cu probe dificile (degradate/ FFPE; cantitati foarte mici de proba);
Protocolul de microarray Agilent este flexibil – Lamele de microarray permit utilizarea a 1-2-4-8 probe / lama si permit, de asemenea, personalizarea continutului (designului)
Cea mai mare sensibilitate de pe piată – 20-bit data format; 0,01 cromofori / μm2; domeniu dinamic de 106;
Continul lamelor de microarray Agilent este cel mai actual de pe piață.

CGH & CGH+SNP Micrroarrays

  • Human Microarrays
  • Non-Human Microarrays
  • Custom CGH &CGH+SNP Microarrays
  • Human CNV Microarays

Alte produse din categoria Genomică: