Citogenetică

GeneSpring GX1

Softul GeneSpring oferă instrumente statistice puternice și accesibile pentru analiza și vizualizarea intuitiva a datelor. Proiectat special pentru nevoile biologilor, GeneSpring ofera un mediu interactiv care promovează investigatiile și permite înțelegerea datelor de transcriptomica, genomica, metabolomica, proteomica și secventiere de noua generatie intr-un context biologic.

GeneSpring permite sa identificati rapid și fiabil obiectivele de interes care sunt semnificative din punct de vedere statistic și biologic.
MASTR Reporter
Softul MASTR Reporter este un instrument de analiză software pentru produsele MASTR (platforme si kituri pentru secventiere de noua generatie), care permite integrarea variantelor optimizate și automate precum și controlul integrat al calității întregului flux de lucru.
Include urmatoarele functii pentru laboratoare de diagnostic clinic:
Variante SNV, indels și CNVs.
Securitate a datelor certificate de ISO. Software conform ISO62304
Flux de lucru simplu: de la proba ADN la raport de analiza.
Control integrat al calității: măsurați, monitorizați și optimizați fluxul de lucru complet.
Informațiile structurate: de la o variantă la o secvențiere, care permite o analiză profundă a datelor.
Alissa Clinical Informatics Platform
Soft pentru laboratoarele de genetică clinică și laboratoarele de patologie moleculară pentru a automatiza fluxurile de lucru.
Platforma informatică clinica Alissa furnizează analize de date NGS și CGH inovatoare, module de evaluare și raportare a variantelor, concepute pentru optimizarea fluxurile de lucru.
Interpretează datele NGS și CGH intr-un singur run pentru a inregistra CNV-urile prin intermediul datelor NGS și a rula lamele microarray ca teste NGS pentru un diagnostic complet.

iulie 3, 2019

GeneSpring GX

iulie 3, 2019

Platforma completă Microarray

iulie 3, 2019

4200 TapeStation System

iulie 3, 2019

4150 TapeStation System

iulie 3, 2019

2100 Electrophoresis Bioanalyzer