Sisteme de Desorbtie Termica

Tehnica analitică de desorbție termică (TD) oferă capacitatea de a măsura contaminanții volatili din aer, jucării, materialele de construcție, habitaclul mașinilor și alimentele. Această tehnică este utila  în aplicații de investigare criminalistică, apărare și testare a emisiilor generale. Atunci când sistemele TD de la Markes International sunt combinate cu sistemele Agilent GC și GC / MS, rezultatele îndeplinesc cerințele actuale ale reglementărilor actuale și nevoilor ulterioare.

Platformele Markes International TD permit analiza din tuburir simple, a probelor de aer și a canistrelor, cu opțiuni pentru analiza automată.

Sistemele GC Agilent pot fi cuplate cu sistemele Purge&Trap de la Teledyne Tekmar.

Concentratorul Lumin Purge and Trap Concentrator, construit pe baza tehnologiei dezvoltate de Tekmar, este sistemul recomandat de preparare a probelor pentru îndepărtarea COV din diferite matrici. Autosamplerul AQUATek 100 Waters asigură prepararea automată a probelor cu capacitatea de 100 flacoane pentru analiza probelor lichide.

Pentru cei care analizează probe de mediu (sol și ape), sistemul de preparare a prelevărilor de probe VOC de la Atomx va satisface cerintele dvs.

Sisteme de Desorbtie Termica1

Alte produse din categoria Sisteme GC și accesorii: