Sisteme LC 1290 Infinity

LC-ul Agilent 1290 Infinity II este conceput pentru a oferi cea mai mare viteza de achizitie, cea mai buna rezolutie si ultra-sensibilitate.

Noul concept Infinity II permite utilizarea oricărui tip de particule și dimensiuni ale coloanei, diferite faze mobile sau stationare.

Noile componente inovatoare oferă un nou nivel de performanță pentru aplicațiile  UHPLC (ultra high pressure liquid chromatography), RRLC (rapid resolution liquid chromatography) și HPLC.

Datorită tehnologiei revoluționare ISET, Infinity 1290 este primul sistem LC din lume ce poate susține atât metode HPLC cât și UHPLC generând aceleași rezultate cromatografice fara a mai fi necesara modificarea instrumentului sau a metodei originale.

Pe scurt, ofera capabilitati multiple pentru a rezolva toate provocările analitice din domeniul LC si LC/MS.

Configurați sistemul în funcție de aplicație

Caracteristici:

  • Sistemul poate fi configurat cu pompa binară sau cuaternară având domeniul de presiune de până la 1300 bari și debite ale fazei mobile de până la 2 mL/min ;
  • Capabilitati unice de detectie obtinute prin combinarea limitei de detectie joase cu domeniul dinamic larg al detectorilor Infinity II HDR- DAD sau 1290 Infinity II ELSD

Alte produse din categoria Sisteme Analitice Infinity II LC: