Sisteme LC 1260 Infinity 2

1260 Infinity II Prime LC este un sistem analitic HPLC /UHPLC avand domeniul de presiune de până la 800 bari pentru debite de până la 5 ml / min care permite obținerea unor performanțe de separare dintre cele mai ridicate din punct de vedere al preciziei și acuratetii.

Caracteristici:

  • Permite transferul metodelor între LC-uri, indiferent de marcă – folosind tehnologia Intelligent System Emulation Technology (ISET) de la Agilent, ca parte integrantă a pompei, oferind timp de retenție și rezoluție maximă nemodificate.
  • Simplifică fluxul de lucru – funcția BlendAssist încorporată în driverul pompei permite o amestecare a tamponului / aditivului fără interacțiune manuală.
  • Reduce nevoia de interacțiune manuală – opțiunea cu valva Multipurpose încorporată în pompa flexibilă 1260 Infinity II permite curățarea sistemului prin intermediul software-ului.
  • Noua interfață de utilizare locală InfinityLab LC Companion permite accesarea și controlul instrumentului din biroul sau din alte locații.
  • Utralow carryover –capabilitatea multiwash a 1260 Infinity Multisampler (spălări multiple și curățarea părților relevante ale căii de injecție) reduce contaminarea încrucișată (carryover) sub 10 ppm;

Alte produse din categoria Sisteme Analitice Infinity II LC: