Biotehnologie

MicroLab FTIR Software

Software-ul MicroLab FTIR este intuitiv și ușor de utilizat atât pentru analize calitative cât și cantitative. Editorul de metode permite utilizatorilor să configureze cu ușurință o metodă calitativă, o metodă de căutare sau metode cantitative. Metodele conțin toate informațiile necesare de la colectarea datelor la calibrarea cantitativă sau parametrii de căutare în biblioteci de spectre.

Principalele funcții includ:

Colectarea spectrelor si vizualizarea acestora precum si exportul lor in diverse formate

Analiza cantitativa permite predictia concentratiei  unuia sau a mai multor componenti folosind curbe de calibrare individuale

Analiza calitativa se realizeaza prin colectarea spectrului si identificarea folosind o biblioteca de spectre predefinita. Aceasta poate fi o biblioteca de spectre comerciala sau poate fi de biblioteca creata de user.

MicroLab Expert

Este un software FTIR care permite vizualizarea spectrelor înainte și în timpul colectării cu spectrometrele FTIR Cary 630 sau Cary 4300/450/5500

Procesează și optimizează datele colectate utilizând funcții matematice standard de normalizare, derivate, corecție baseline, netezire, etc.

Modulele opționale Chemometrics și Prediction permit corelarea datelor spectrale cu caracteristicile probelor.