Puteți opta pentru testele MitoXpress și pH-Xtra și tehnologia Agilent Seahorse in functie de tipul de analiza care se potrivește cel mai bine experimentului dvs. de cercetare, fluxului de lucru și performanței dorite.

  •  MitoXpress Xtra Oxygen Consumption Assay

Permite măsurarea în timp real a consumului de oxigen extracelular a întregii celule sau a mitocondriilor izolate. Este o metodă sigură de determinare a ratei de respirație pentru caracterizarea metabolismului și, de pentru evaluarea efectelor toxice ale unor tratamente asupra funcției mitocondriale.

  • MitoXpress Intra Intracellular Oxygen Assay–

Kit pentru cuantificarea oxigenului intracelular în timp real. În mod specific, testul măsoară concentrația de oxigen intracelular și peri-celular utilizând o nano sondă ; este un parametru cheie în multe domenii de cercetare, inclusiv hipoxia, stresul oxidativ și metabolismul cancerului.

  • Kit pH-Xtra Glycolysis Assay – pentru caracterizare metabolism și determinarea modului în care intervențiile specifice, cum ar fi lipsirea de nutrienți, hipoxia, tratamentul medicamentos sau manipularea genetică, influențează fluxul glicolitic.

Alte produse din categoria Analiză Celulară: