Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

 

  1. Pentru prestarea serviciilor noastre

Prelucrarea comenzii tale și furnizarea produselor și serviciilor dorite

  • Pentru prelucrarea produselor și serviciilor furnizate de noi, precum și pentru a te ține la curent cu evoluția comenzii tale;
  • Pentru a furniza produsele sau serviciile relevante pentru activitatea ta profesionala . Aceasta include si alte servicii care nu sunt incluse în contract – ofertare, precum și pentru a te informa despre modificări ale produselor sau serviciilor noastre

Facturare și relații cu clienții

  • Pentru a te factura pentru utilizarea produselor și serviciilor noastre;
  • Pentru a te contacta în cazul în care datele de facturare pe care ni le-ai furnizat sunt pe cale să expire sau nu putem încasa plata;
  • Pentru a răspunde la orice întrebări sau preocupări pe care le poți avea în legătură cu produsele sau serviciile noastre.

Agilrom Scientific utilizează date cu caracter personal cum ar fi numele tău, adresa de e-mail,  numărul de telefon mobil pentru a putea face cele menționate mai sus.

  1. Agilrom Scientific creează rapoarte de management agregate și statistice din informații care nu te identifică în mod individual. De asemenea, Agilrom Scinetific poate prelua aceste date cu caracter personal și le poate anonimiza pentru a realiza o analiză mai aprofundată a activitatii noastre. Aceasta contribuie la dezvoltarea serviciilor si produselor oferite clienților nostri fără a identifica utilizatorii într-un mod individual.
  2. Marketing și individualizarea serviciilor pe care ți le oferim

Marketing

  • În calitate de client al nostru, dacă ți-ai dat consimțământul, te vom ține la curent cu privire la noile produse și servicii, îți vom trimite newsletter-uri cu note informative , te vom invita să participi la seminarii/conferinte organizate de noi sau partenerii nostri sau te vom informa cu privire la oferte, promoții, ori alte activitati de marketing. Individualizam aceste mesaje în baza tipurilor de produse și servicii pe care le-ați mentionat a fi de interes pentru dvs.
  • Dacă ne-ai dat permisiunea, te vom contacta pentru a-ți aduce la cunoștință produsele și serviciile Agilrom Scientific, și cele ale altor societăți care considerăm că te-ar putea interesa dacă nu optezi să renunți la primirea unor astfel de mesaje de marketing din partea noastră;
  • Te vom contacta prin e-mail sau telefonic. Te vom putea contacta prin intermediul partenerilor noștri, însă aceștia vor fi autorizați să prelucreze datele tale personale în conformitate cu politicile noastre;
  • Poți controla permisiunile tale de marketing și datele pe care le utilizăm pentru individualizarea acestor comunicări în orice moment contactându-ne la office@agilrom.ro .

Publicitate online

  • Pentru a-ți transmite o publicitate relevantă pentru tine, vei vedea, de asemenea, publicitate țintită online în baza utilizării cookie-urilor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de publicitate pe bază de interese. Poate fi făcută pe site-uri ale furnizorilor noștri, cele ale altor organizații din domeniu, precum și alte canale media online, cum ar fi site-uri de rețele sociale. De asemenea, putem combina date colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte date pe care le-am colectat.
  • Amintește-ți că a opta pentru renunțarea la publicitatea pe bază de interese nu va opri afișarea reclamelor – dar acestea nu vor mai fi individualizate în funcție de interesele tale.

Cercetare și analiză

Utilizăm diverse metode de analiză, inclusiv ceea ce este denumit de obicei „Analiza Big Data”. Analiza Big Data reprezintă o tehnică de analiză matematică în care seturi de date de mari dimensiuni și variate sunt utilizate pentru a descoperi modele ascunse și tendințe nesesizate până în momentul respectiv. Utilizăm analizele pentru:

  • Cercetare de piață pentru a realiza analize de cercetare și statistice, inclusiv monitorizarea modului în care clienții utilizează produsele și serviciile noastre;
  • Furnizarea de rapoarte către terțe părți (aceste rapoarte nu conțin informații care să vă poată identifica în calitate de persoană fizică). Acestea pot fi furnizate către terțe părți, cum ar fi furnizori.
  1. Crearea de profiluri

În unele situații va fi necesar să îți întocmim profilul, în scopuri de credit, fraudă și securitate.

Verificări ale identității

  • De asemenea, vom utiliza datele tale cu caracter personal în scopul verificării identității, pentru a asigura accesul la contul tău și în general pentru administrarea contului.

Modalitatea în care facem schimb de date cu caracter personal

Dacă este cazul, facem schimb de informații cu caracter personal cu:

  • Parteneri sau agenți implicați în livrarea produselor și serviciilor pe care le-ai comandat sau utilizat;
  • Societăți contractate să presteze servicii pentru sau în numele Agilrom Scientific
  • Agenții de aplicare a legii, organe guvernamentale, organizații de reglementare, instanțe sau alte autorități publice dacă avem această obligație legală sau suntem autorizați prin lege;
  • O terță parte sau un organ, atunci când dezvăluirea respectivă este necesară pentru îndeplinirea oricărei legi aplicabile sau a altei cerințe legale sau de reglementare;
  • Terțe părți pentru promoții comune cu acea terță parte. Acestea vor răspunde pentru conformarea lor cu legile aplicabile privind protecția datelor;
  • Organizații partenere pe care le-am ales cu atenție pentru a vă putea contacta în legătură cu produsele și serviciile lor (care pot include sau nu produse și servicii Agilrom Scientific);
  • Alte terțe părți, atunci când le-ai dat acordul pentru dezvăluire în scopuri de autentificare și prevenire a fraudelor.

Managementul fraudelor și aplicarea legii

  • Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea, sau a proteja interesele clienților noștri.
  • De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile tale pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea și în baza unei evaluări exhaustive a tuturor cerințelor legale.

Fuziuni și achiziții

Dacă trecem printr-o procedură de reorganizare sau de vânzare către o altă organizație, vom comunica informațiile tale către acea organizație.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine.

Informațiile pe care le colectăm despre tine și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizezi și la care subscrii, modul în care ai utilizat produsele și serviciile noastre și modul în care ai interacționat cu Agilrom Scientific chiar dacă nu eşti client, sau ceea ce am obținut de la o terță parte care avea permisiunea de a face schimb de informații cu noi.

Agilrom Scientific va prelucra datele tale cu caracter personal în baza următoarelor:

  1. Executarea sau încheierea contractului cu Clientul –persoană juridică pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale si actiunilor ce decurg din acestea.
  2. Interesele comerciale legitime ale Agilrom Scientific, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității website-ului, serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele tale, evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor tale. În plus, în unele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, te rugăm să consulți secțiunea Drepturile tale din această informare.
  3. Conformarea cu o cerință legală imperativă, inclusiv, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul tău de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor de asistență juridică ce vor fi prestate;
  4. Consimțământul pe care îl acorziatunci când Agilrom Scientific il solicita nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Vom colecta datele tale cu caracter personal atunci când, de exemplu:

  • Cumperi sau utilizezi oricare dintre produsele și serviciile noastre;
  • Te abonezi la buletine informative (newsletter) sau alte servicii oferite de noi;
  • Ne contactezi prin diverse canale, sau ne soliciți informații în legătură cu un produs sau serviciu;
  • Participi la un seminar, conferinta, conferinta sau studiu organizat de Agilrom sau parteneri;
  • Vizitezi sau navighezi pe site-ul nostru sau site-uri ale furnizorilor noștri;
  • Ai acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi în ceea ce privește informațiile cu caracter personal;
  • Atunci când datele tale cu caracter personal sunt publice;

De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ anuare comerciale.

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul tău) pentru a urmări mișcările tale pe site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare în acest sens te rugăm să consulți secțiunea Cookie-uri pe site-ul nostru www.agilrom.ro.

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

  • Numele, adresa, numărul tău de telefon fix și/sau mobil și adresa de e-mail, numele institutiei la care lucrezi;
  • Datele privind locația ta atunci când, de exemplu, o aceasta este derivată din adresa ta IP sau date cum ar fi codul poștal sau numele unui oraș;
  • Contactul tău cu noi, cum ar fi un e-mail sau o scrisoare transmise sau alte evidențe ale unui contact cu noi;
  • Preferințele tale pentru anumite produse, servicii atunci când ne spui care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza domeniului în care utilizați produsele și serviciile;
  • A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri, inclusiv date privind reclamele;
  • Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi furnizorii nostri de produse, precum și de la alți furnizori de date. Acestea includ  date referitoare la interese.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Modul în care utilizăm cookie-uri:

Utilizăm cookie-uri pentru a monitoriza ce acțiuni ai realizat pe site-ul nostru. De asemenea, cookie-urile îți permit să utilizezi servicii cum ar fi solicitarea unei oferte, intervenție service sau primirea unor beneficii suplimentare (promoții).

Cookie-urile noastre nu rețin date cu caracter personal cum ar fi numele tău sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit să aflăm informații după ce v-ați autentificat sau ajută la a face legătura între informațiile privind navigarea făcută și datele tale cu caracter personal atunci când alegi să te înregistrezi pentru un serviciu, ofertă sau buletin informative (newsletter).

Pentru aceasta, în unele situații utilizăm cookie-uri persistente. Tratăm cu seriozitate protecția datelor tale cu caracter personal – întotdeauna monitorizăm și îmbunătățim modul în care le putem proteja.

Am clasificat cookie-urile noastre în următoarele categorii, pentru a-ți fi mai ușor să înțelegi de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare– acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site
  2. Performanță– acestea sunt utilizate pentru a analiza modul în care funcționează site-ul nostru și cum îl putem îmbunătăți
  3. Funcționalitate– acestea ajută la îmbunătățirea experienței tale
  4. Targeting/publicitate– acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informații cu terțe părți cu care facem reclamă, pentru a ști cum ai ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica părțile site-ului de care ești interesat. Utilizăm apoi aceste informații pentru a-ți arăta reclame și pagini care credem că te pot interesa, pentru a individualiza modul în care comunicăm cu tine sau pentru a individualiza conținutul comunicărilor pe care ti le trimitem. Dacă preferi, poți opta pentru a renunța la acestea. Individualizarea conținutului înseamnă că acesta include informații care reflectă interesul pe care l-ai arătat față de conținutul paginilor noastre sau oferte ori promoții care credem că te-ar putea interesa, și pentru a îmbunătăți modul în care răspundem la necesitățile tale.

 

Cookie-urile îți permit o mai bună experienţă de vizitare a site-ului nostru, iar unele dintre ele sunt necesare pentru buna funcționare a acestuia.   Folosim cookie-uri pentru:

  • îmbunătățirea timpului de răspuns la accesarea paginilor de pe site
  • înregistrarea preferințelor de navigarea pe secțiuni produse
  • analiza vizitatorilor, în vederea îmbunătăţirii experienţei pe site. Cu ajutorul Google Analytics, colectăm date anonime despre vizitele pe site-ul nostru
  • înregistrarea acceptului utilizatorului pentru cookie-uri la prima accesare a site-ului
  • înregistrarea temporară a conținutului vizualizat anterior de utilizator, pentru afișarea de conținut relevant în continuare navigării

Folosirea cookie-urilor de către tine:

-Cookie-urile primare provin de pe același domeniu ca și site-ul pe care îl vizitezi în momentul respectiv (în cazul de față, www.agilrom.ro).

-Cookie-urile terțe provin dintr-un domeniu diferit de site-ul pe care îl vizitezi. De exemplu, atunci când vizitezi site-ul nostru, putem include un link la site-ul unei alte societăți (de exemplu Agilent sau alt partener) – cum ar fi contul nostru de Facebook sau un video de pe pagina noastră.

Prin urmare, atunci când dai ‘Like’ sau postezi un comentariu de pe site-ul nostru, aceste site-uri pot uneori să pună cookie-uri în computerul tău. Nu controlăm modul în care acestea își utilizează cookie-urile, astfel că îți sugerăm să verifici pe site-ul lor modul în care le utilizează și cum le poți gestiona.

 

Folosim aceste cookie-uri pentru:

  • a livra, măsura și îmbunătăți relevanța reclamelor
  • a înregistra renunțarea utilizatorului la afișarea de publicitate
  • personalizarea reclamelor pe Google Search (cele mai recente căutari, interacțiunile anterioare cu reclamele sau rezultatele căutarii, precum și vizitele utilizatorului pe site)
  • publicitatea pe care Google o servește pe web
  • a determina de câte ori a dat click un utilizator pe o pagină

Controlul cookie-urilor

Poți controla din browser-ul tău modul în care utilizezi cookie-urile.

Cum poți verifica dacă sunt activate cookie-urile pe PC-uri

Google Chrome 

  1. Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Setări” apoi „Arată setări avansate”.
  2. Localizează titlul „Protecția datelor” și selectează „Setări de conținut”
  3. Acum selectează „Permiteți setarea datelor locale”

Mozilla Firefox 

 

  1. Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tău și selectează „Opțiuni”
  2. Apoi selectează pictograma „Protecția datelor”
  3. Click pe „Cookie-uri”, apoi selectează „permiteți site-urilor să seteze cookie-uri”

Microsoft Internet Explorer 11  

 

  1. Click pe pictograma „Setări” (care arată ca o roată dințată) situată în partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului și selectează „Opțiuni internet”, apoi click pe butonul „Protecția datelor”
  2. Asigură-te că nivelul de Protecție a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile în browser-ul tău.
  3. Setarea protecției mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.

Cum poți verifica dacă sunt activate cookie-urile pentru dispozitivele care utilizează sistemul de operare Mac

Safari pe OX X      

 

 

  1. Click pe „Safari” în partea de sus a ferestrei browser-ului și selectează opțiunea „Preferințe”
  2. Click pe „Protecția datelor”
  3. Selectează „Permiteți de la site-urile web pe care le vizitez”

Cookie-uri de blocare

Dacă dorești să afli cum să oprești site-urile web să utilizeze cookie-uri pentru a-și aminti ce site-uri vizitați, selectează browser-ul din listă. Aceasta te va duce pe pagina respectivului browser, unde poți administra cookie-urile și datele privind site-ul:

Dacă îți modifici setările privind cookie-urile din browser, experiența ta cu noi nu va fi monitorizată.

Poți găsi informații privind controlul și ștergerea cookie-urilor și la adresa http://allaboutcookies.org

Drepturile tale

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

Ai dreptul de a rectifica datele deținute în legătură cu tine, dacă acestea nu sunt corecte. Dacă datele pe care le deținem trebuie actualizate sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, poți mentiona acest lucru completand formularul Feedback de pe site-ul www.agilrom.ro

Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Ai dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le deține Agilrom Scientific SRL în legătură cu tine. Pentru a face această cerere în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să folosești formularul de feedback de pe site-ul nostru, www.agilrom.ro.

Dreptul de opoziție la utilizarea datelor cu caracter personal

În anumite circumstanțe, ai dreptul de a te opune prelucrării de către Agilrom Scientific a datelor tale cu caracter personal.

Pentru a nu mai primi mesaje de marketing:

Dacă nu dorești să mai primești mesaje de marketing din partea Agilrom Scientific privind serviciile și produsele noastre și/sau ale partenerilor noștri, poți opta pentru a renunța la toate comunicările de marketing sau doar la metodele selectate (e-mail, telefon sau poștă).

Există diverse metode de a renunța la primirea mesajelor de marketing:

  • Trimite un e-mail la adresa evenimente@agilrom.ro
  • Accesează link-ul de la sfârșitul unui e-mail sau text de marketing pentru a te dezabona;

Dacă optezi pentru renunțarea la mesajele de marketing, aceasta nu înseamnă că nu vei mai primi mesaje referitoare la servicii. Pe acestea le vei primi în continuare -dacă nu ai indicat altfel.

Pentru a obiecta la alte prelucrări realizate în temeiul intereselor noastre legitime:

Te rugăm să contactezi echipa noastră conform datelor noastre de contact sau trimite-ne un e-mail folosind formularul de Feedback de pe site-ul nostru, www.agilrom.ro.

Cum să înaintezi o plângere

Dacă dorești să ne contactezi în legătură cu oricare dintre drepturile tale sau să faci o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal, te rugăm să contactezi echipa noastră sau trimite-ne un e-mail folosind formularul de Feedback de pe site-ul nostru, www.agilrom.ro. Vom face toate eforturile pentru a ajuta, dar dacă ai în continuare nemulțumiri, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – datele de contact se găsesc la adresa www.dataprotection.ro

Dreptul de a restricționa utilizarea datelor tale cu caracter personal

În cazul în care consideri că datele pe care le deținem cu privire la tine sunt incorecte sau consideri că nu ar trebui să prelucrăm datele tale, te rugăm să contactezi echipa noastră pentru o discuție în legătură cu drepturile pe care le ai. În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a ne cere restricționarea prelucrării.

Dreptul de ștergere

Agilrom urmărește să prelucreze și să păstreze datele tale doar atât timp cât acest lucru este necesar. În baza Regulamentului UE 679/2016 beneficiezi de dreptul de a fi șters din evidențele datelor personale din baza de date precum și de dreptul de a fi notificat în caz de încălcări privind securitatea datelor.