Spectrofotometrul Agilent Cary 8454 UV-Visible este un echipament ce foloseste tehnologia fotodiodelor (PDA).

Spectrofotometrul UV-Vis Cary 60 răspunde cerintelor dvs. de laborator la o performanță dovedită și costuri reduse.

Cary 100 este un spectrofotometru UV-Vis robust care permite utilizarea unei game largi de accesorii pentru analize de rutina care includ: accesoriu pentru controlul temperaturii, suport probe lichide și solide, suport multicelule, accesoriu de reflectanta speculară, reflectanta difuză și fibră optică

Spectrofotometrul Agilent Cary 3500 UV-Vis oferă capabilități unice de măsurare. Disponibil în mai multe configurații, inclusiv cu optiunea rulării simultane a până la patru experimente la temperaturi diferite. Cu performanțe dovedite și costuri reduse, Cary 3500 UV-Vis scanează simultan intreg domeniul de lungime de undă, pentru toate cele 8 canale, în mai puțin de o secundă. Precizie analitică la măsurătorile probelor cu volum mic, datorită unui fascicul de colimare uniform cu o lățime mai mică de 1,5 mm, cuplat cu alinierea optică permanentă a suporturilor de cuve”

Cary 4000 este un spectrofotometru UV-Vis de inalta performanță, cu o performanță fotometrică excelentă în domeniul 175-900 nm, fiind un echipament recomandat pentru analiza probelor din biotehnologie ce necesita o pregătire minimă a probei.

Cary 5000 este un spectrofotometru UV-Vis-NIR cu domeniul de lucru intre 175-3300 nm. Folosind un detector PbSmart, Cary 5000 extinde domeniul NIR la 3300 nm, fiind astfel un echipament utilizat pentru cercetarea științifică a materialelor.

Cary 6000i este un spectrofotometru ultra-performant UV-Visible-NIR avand domeniul de lucru intre 175-1800 nm. Detectorul InGaAs, optimizat pentru bandă îngustă NIR, asigura o rezolutie superioara pentru domeniul 1200-1800 nm;

Spectrofotometrul Universal de Măsurare (UMS) Agilent Cary 7000 satisface toate cerintele privind analiza probelor solide. Poate achizitiona sute de spectre UV-Vis-NIR peste noapte sau poate caracteriza proprietati ale componentelor optice, filme subțiri în câteva minute până la ore.