Este un suport pentru probe solide care permite masurarea luminii transmise la diferite unghiuri de incidenta. Recomandat pentru spectrofotometrele Cary 4000, 5000, 6000i

Poate fi atasat direct spectrofotometrelor Cary 4000, 5000 si 6000i. Simplu de utilizat: configurați metoda, colectați o singură linie de bază, introduceți una sau mai multe probe și restul datelor il colecteaza singur. Scade costurile per analiza, creste productivitatea.

Pentru masuratori de transmitanta si absorbanta a probelor lichide.

Este utilizat cu soft-ul de validare Caru WinUV pentru masurarea acuratetei fotometrice folosind tehnica dubla aperture.

Pentru determinareas acuratetei fotometrice fara limitare la temperatura, lungime de unda sau largimea benzii spectrale (SBW)

Pentru determinarea acuratetei fotometrice fara limitare la temperatura, lungime de unda sau largimea benzii spectrale (SBW).

Folosit pentru testarea acuratetei lungimii de unda a spectrofotometrului.

Permite efectuarea masuratorilor rapide de absorbanta si transmitanta pentru volume ultra-mici de proba.
TrayCell constă dintr-o celulă de măsurare și un capac cu oglindă integrată. Picatura de proba este pipetată pe fereastra de măsurare, apoi se pune capacul. Distanța dintre fereastră și oglinda din capac asigură un drum optic definit.

Suport
Multicuva
(18 cuve)

In acest support de cuve pot fi asezate pana la 18 cuve; poate fi conectat la o baie de apa termostata pentru efectuarea masuratorilor la o tempertaura data.