Laboratorul dvs. cauta o solutie mai eficace de a se descurca cu multiple aplicatii ce necesita conditii de separare diferite? Schimbati in permanenta coloane sau solventi pentru a satisface necesitatile clientilor dumneavoastra? Aveti operatori multipli sau cerinte diferite de separare ce utilizeaza sisteme aflate in responsabilitatea dumneavoastra? Dezvoltati metode analitice LC?

Seria Agilent InfinityLab II ofera solutia potrivita pentru dvs. functie de domeniul de presiune folosit.

Pentru aplicatii ce folosesc domenii de presiune de pana la 800 bari solutia Agilent pentru dezvoltare de metode este 1260 Infinity II LC. Sunt disponibile peste 100 seturi de conditii de separare fara a fi nevoie de interactiunea manuala a utilizatorului. Sistemul 1260 Infinity II ofera posibilitate de lucru cu 15 faze mobile diferite și 4 coloane cu 2 zone de temperatură independente. Pentru a face față provocărilor de separare a probelor biologice, puteți opta pentru versiunea bio-inertă. Tehnologia ISET, o caracteristică a noii pompe flexibile Infinity II 1260, permite emularea altor sisteme LC selectate cu transferul direct al metodei optimizate pe diferite instrumente țintă, chiar și pe cele ale altor producători de instrumente.

Pentru aplicatii ce folosesc domenii de presiune de pana la 1300 bari solutia pentru dezvoltarea de metode este 1290 Infinity II LC. Sistemul 1290 Infinity II ofera posibilitati de lucru cu pana la 26 faze mobile diferite și permite comutarea intre 8 coloane. Sunt disponibile pana la 1300 conditii de separare – permite optiunea gruparii a până la patru Termostate Multicolumn 1290 Infinity II pentru a selecta automat până la 32 coloane cu 8 zone diferite de încălzire. Tehnologia ISET, o caracteristică a noii pompe flexibile Infinity II 1290, permite emularea altor sisteme LC selectate pentru transferul direct al metodei optimizate pe alte instrumente. Agilent Method Scounting Wizard seteaza automat screening-ul optimizat ca timp si consum de solvent, apoi filtreaza rezultatele pentru identificarea conditiilor de separare optime.

Dacă aveți nevoie să vă îmbogățiți analiții, să eliminați din componentele matricei sau să reduceți limitele de detecție – de exemplu, pentru analiza apei la nivelul de urme – designul extrem de modular al sistemelor Infinity II 1260 și 1290 Online SPE vă oferă flexibilitatea de a adapta sistemul la oricare cerinta analitică. Soluțiile online SPE de la Agilent se bazează pe modulul Infinity 1290 Flexible Cube care foloseste cartușe SPE reutilizabile și cu până la două valve.Combinata cu spectrometrul de masă Triple Quadrupole din seria Agilent 6400, soluția online SPE vă aduce într-o nouă dimensiune a detectiei ultra-scăzute, la nivel de urme.