Cromatografia cu fluide supercritice (SFC) reprezinta o extensie deosebita a aplicatiilor conventionale HPLC in vederea obtinerii unei rezolutii superioare pentru separarea compusilor chirali si achirali. Avantajele fata de o separare normala HPLC includ selectivitatea unica, consumul redus de solvent organic si separarile ultrarapide la presiuni de operare moderate.

Sistemul 1260 Infinity II SFC este solutia oferita de Agilent pentru cromatografia cu fluide supercritice recomandata pentru analiza urmelor de impuritati din compusi chirali si achirali. Sistemul foloseste CO2 de puritate standard ceea ce reduce costurile de exploatare de 10 pana la 15 ori fata de sistemele care folosesc CO2 de inalta puritate. Puteti opta pentru un upgrade al sistemelor LC existente (1100, 1200 sau 1260) sau pentru un sistem complet SFC/UHPLC/MS care cuprinde pompa binara 1260 Infinity II SFC, Multisamplerul 1260 Infinity II SFC si modulul de control 1260 Infinity II SFC.

Capabilitatea unica a acestui echipament de a permite doua moduri de separare ortogonale in cadrul unui singur sistem reduce costurile de utilizare in mod semnificativ.

Este solutia completa oferita de Agilent pentru analiza aminoacizilor; include reactivi/standarde pentru o analiza rapida si automata. Modulul 1260 Infinity II Vialsampler ofera posibilitatea derivatizarii automate si astfel elimina procedurile manuale laborioase, oferind in acelasi timp rezultate reproductibile ale reactiei de derivatizare. Coloanele InfinityLab Poroshell HPH 120 ofera aceeasi viteza si rezolutie ca cele analitice dar prezinta o rezistenta a presiunii in capul coloanei mai mica cu 50% ceea ce prelungeste durata de utilizare a coloanei.