Sistemul Agilent 1260 Infinity II Bio-inert LC este soluția dedicată analizei biomoleculelor mari. Traseul probei nu are componente metalice iar absența fierului și a oțelului în traseele solventilor asigură pastrarea integritatii biomoleculelor dvs. și crește durata de viață a coloanei. Sistem recomandat pentru o gama larga de aplicatii biofarmaceutice datorita flexibilitatii in configurare: domeniu larg de pH (1-13), toleranta ridicata la un domeniu larg de concentratii (2M)

Sistemul Agilent 1260 Infinity Multi-Detector Bio-SEC este un sistem dedicat analizei probelor farmaceutice bazate pe proteine.Cromatografia SEC este metoda standard pentru determinarea și cuantificarea monomerilor, dimerilor, agregatelor și potențialilor degradanti, aceasta fiind o cerință comună reglementata. Detectorul avansat de dispersie a luminii permite biochimistilor determinarea dimensiunii si masei moleculare exacte, oferind în același timp o detecție mai sensibilă la analiza biomolecilor mari.

Sistemul Agilent 1290 Infinity II HDR-DAD este recomandat pentru cuantificarea nivelului scazut de impuritati datorita detectorului HDR-DAD cu domeniu de linearitate extins de 30x fata de performanta unui sistem HPLC, o senzitivitate UV de 30x mai mare acestea fiind apoi corelate cu inalta rezolutie si viteza sistemelor 1290 Infinity II UHPLC.
Optional sistemul poate fi configurat cu un detector de masa SQ seria 6100 sau cu detectorul 1290 Infinity II ELSD acesta avand un domeniu dinamic extins de 90x.

Solutia Agilent pentru aplicatii cu randament crescut LC/MS se bazeaza pe sistemul LC Infinity 1290 Infinity II ce asigura cea mai mare viteza de analiza si cea mai mica durata a unei secvente fara compromiterea calitatii si robustetii datelor. Cu o capacitate de până la 16 plăci de microtitrare răcite, modelul 1290 Infinity II Multisampler este conceput pentru a satisface cerințele aplicațiilor de mare viteză. Combinația dintre valva de injecție de 1300 bar și opțiunea de spălare multiplă permite micsorarea duratei secventei și al carryoverului – de regula mai mic de 0,0009% pentru clorhexidina.

Doriti sa utilizati metode dezvoltate pe alte sisteme HPLC sau UHPLC? Sunteti preocupat de optimizarea timpilor de retentie si rezolutiei obtinute dupa transfer? Sunteti reticenti în a schimba parametrii metodei originale sau hardware-ul instrumentului? Agilent va ofera soluția de transfer a metodei ISET care permite transferul metodei pastrand timpii de retentie si rezolutia, indiferent de sistemul HPLC pe care s-a dezvoltat metoda. Tehnologia de emulare inteligentă a sistemului (ISET) utilizează precizia și performanța superioară a Agilent 1290 Infinity II LC pentru a emula alte sisteme LC printr-un singur clic al mouse-ului.