Sistemele Agilent 1290 Infinity II 2D-LC permit obtinerea unor performate unice de separare indiferent de complexitatea probelor. Software-ul permite setarea metodelor in moduri 2D-LC: heart-cutting 2D-LC, comprehensive 2D-LC, multiple heart-cutting 2D-LC sau high resolution sampling 2D-LC (care combina avantajele separarii in modul heart-cutting cu cele ale modului comprehensive 2D-LC).

Laboratorul dvs. cauta o solutie mai eficace de a se descurca cu multiple aplicatii ce necesita conditii de separare diferite? Schimbati in permanenta coloane sau solventi pentru a satisface necesitatile clientilor dumneavoastra? Aveti operatori multipli sau cerinte diferite de separare ce utilizeaza sisteme aflate in responsabilitatea dumneavoastra? Dezvoltati metode analitice LC? Seria Agilent InfinityLab II ofera solutia potrivita pentru dvs. functie de domeniul de presiune folosit.

Cromatografia cu fluide supercritice (SFC) reprezinta o extensie deosebita a aplicatiilor conventionale HPLC in vederea obtinerii unei rezolutii superioare pentru separarea compusilor chirali si achirali. Avantajele fata de o separare normala HPLC includ selectivitatea unica, consumul redus de solvent organic si separarile ultrarapide la presiuni de operare moderate.