1220 Infinity II LC vă oferă calitatea și performanța dovedite pe care le așteptați de la Agilent, fiind un sistem dedicat analizelor standard de rutina la un pret competitiv si o amortizare rapida a investitiei. Puteți alege între cele patru configurații integrate, “all-in-one” iar optiunile de upgrade vă permit să creșteți eficiența instrumentului.

LC Agilent 1260 Infinity II sunt sisteme performante, robuste, a caror fiabilitate combinata cu utilizarea coloanelor de ultima tehnologie garanteaza o separare si detectie de calitate; cu presiunea de operare de până la 600 bari acestea sunt disponibile cu pompa cuaternară 1260 Infinity II sau cu pompa binară 1260 Infinity

Sistemele LC Agilent 1260 Infinity II Prime au presiunea de operare de până la 800 bari si un debit de pana la 5 mL/min. Tehnologia de ultimă generație extrem de robustă de la Infinity II 1290 se regaseste acum la sistemele 1260 Infinity II!

LC-ul Agilent 1290 Infinity II este conceput pentru a oferi cea mai mare viteza de achizitie, cea mai buna rezolutie si ultra-sensibilitate. Noul concept Infinity II, cu o pompa mult mai puternica, permite utilizarea oricarui tip de particule si dimensiuni ale coloanei, diferite faze mobile sau stationare. Noile componente inovatoare ofera un nou nivel de performanta pentru aplicatiile UHPLC (ultra high pressure liquid chromatography), RRLC (rapid resolution liquid chromatography) si HPLC. Datorita tehnologiei revolutionare ISET, Infinity 1290 este primul sistem LC din lume ce poate sustine atat metode HPLC cat si UHPLC generand aceleasi rezultate cromatografice fara a mai fi necesara modificarea instrumentului sau a metodei originale. Pe scurt, ofera capabilitati infinite pentru a rezolva toate provocarile analitice din domeniul LC si LC/MS.