1290 Infinity II Multisampler
 
 

Sistemul permite utilizarea fiolelor, a microplacilor sau a diferitelor combinatii ale acestora.
Permite volume de injectie scalabile – datorita tehnologiei “dual-needle” se poate optimiza o cale de injecție cu volum mare și cealaltă cale pentru volume de întârziere reduse.
Datorita capabilitatii „multi-wash” contaminarea incrucisata poate fi redusa sub 10 ppm

 

1290 Infinity II Preparative Open-Bed Sampler/Collector

Soluția ideală pentru gestionarea automată, de mare capacitate a injectării eșantioanelor și colectarea fracțiilor în fluxurile de lucru LC de purificare semi-preparative și preparative.

1290 Infinity II Vialsampler
 
 

Agilent 1290 Infinity II Vialsampler este dedicat aplicațiilor UHPLC de până la 1300 bari. Oferă fiabilitatea, siguranța și ușurința utilizării necesare in farmaceutica și in controlul calității, precum și pentru analizele de mediu și alimentare.Optional poate integra conpartimentul de coloane.

1290 Infinity Flexible Cube
 
 

Este un modul auxiliar pentru Autosamplerul Infinity 1290 cu o pompă încorporată pentru a facilita capacitățile îmbunătățite de spălare și pentru a reduce contaminarea incrucisata. Posibilitate de acces la trei solvenți, secțiunile critice ale traseului de curgere pot fi spălate la debite mari.

1260 Infinity II Multisampler
 
 
 

Agilent 1260 Infinity II Multisampler poate utiliza cu ușurință atat flacoane cat și microplăci la o presiune până la 800 bar.

 

1260 Infinity II Vialsampler
 
 
 

Agilent 1260 Infinity II Vialsampler ofera fiabilitatea și ușurința utilizării necesare analizelor de rutină farmaceutice și pentru controlul calității, pentru analizele de mediu și alimentare.

1260 Infinity Dual Loop Autosampler
 
 

Autosamplerul 1260 Infinity Dual Loop oferă flexibilitate atât pentru analize analitice (debite de până la 10 ml / min), cât și pentru purificările preparative (până la 100 ml / min). Dispune de un sistem de spălare a acului extern și intern. Modulul dispune de versiunea termostatată prin adăugarea termostatului Infinity 1290 cu control Peltier al temperaturii.

1260 Infinity High Performance Micro Autosampler

Agilent 1260 Infinity High Performance Micro Autosampler este dedicat aplicatiilor LC capilare și nanoflow, permițând injectarea volumelor de proba de la nL la μL, din plăci sau fiole.
Dispune de versiunea termostatată prin adăugarea termostatului Agilent 1290 Infinity.

1260 Infinity II Bio-Inert Multisampler

Dedicat bioaplicațiilor, avand cea mai mare flexibilitate si ultra-low carryover datorita traseelor inerte.

 

1260 Infinity II Preparative Autosampler

Ideal pentru aplicatiile LC preparativ.

1260 Infinity II SFC Multisampler

1260 Infinity II SFC Multisampler permite injectarea volumelor de 0,1 – 90 μL din flacoane de 2 mL sau 6 mL sau plăci de microtitrare pentru aplicații SFC și SFC / MS.

410 Autosampler
 

Este alegerea ideală atât pentru volume de injectie analitice, cât și pentru injecții LC preparativ. Volume ale probelor de până la 10 ml sunt ușor de manevrat (aplicații preparative).