Seria InfinityLab LC oferă cea mai largă gamă de module de înaltă performanță pentru livrarea solvenților care permite configurarea sistemelor care să corespundă cerințelor dvs. specifice.

1290 Infinity II High Speed Pump

Pentru analize ultra-rapide cu cea mai mare precizie și acuratete, ce combina presiunea de până la 1300 bari și debite analitice de până la 5 mL / min pentru o performanță cromatografică maximă.
Pompa cu cel mai mic volum de întârziere (până la 10 μL) ce permite lucrul cu gradiente ultra-rapide fiind perfectă pentru aplicațiile LC / MS.
Noul mixer Agilent Jet Weaver, bazat pe tehnologia microfluidică multi-strat, asigura amestecarea cu eficienta maximă.

1290 Infinity II Flexible
Pump

Tehnologiile inovatoare, cum ar fi mixerul Agilent Inlet Weaver, activ damping sau mixerul optional Agilent V380 Jet Weaver permit obtinerea unor capacitati suplimentare de amestecare.
Valva multifuncțională a pompei flexibile permite noi funcționalități încorporate în software, cum ar fi comutarea mixerului opțional pe in/out, spălarea filtrului inline sau purjarea automată.

1260 Infinity Capillary
Pump

Pompa Capilară Agilent 1260 Infinity este potrivită pentru aplicațiile LC / UV și LC / MS utiilizate in cercetarea bio-farmaceutică, unde volumul de proba este limitat și sensibilitatea ridicată este esențială. Oferă un control mai bun și flexibilitate a debitelor scăzute.

1260 Infinity II Binary
Pump

Pompa binara cu volum de întârziere flexibil –cu un debit de până la 5 mL / min; aplicabilitate universală.

1260 Infinity II Bio-Inert
Pump

Pompa binara Bio-inert are cea mai mare rezistență la solventi corozivi fiind o pompa de titan. Domeniu de presiune de până la 600 bari și un debit de până la 10 ml / min

 

1260 Infinity II Flexible
Pump

Performanță cromatografică maximă – cu debite analitice de până la 5 mL / min la o presiune de 800 bar.

1260 Infinity II Isocratic
Pump

Rezoluție ridicată și viteză crescută – presiune de 600 bar si debite variabile – de la 0,05 până la 10 ml / min pentru separări și purificări analitice și LC semipreparativ

1260 Infinity II Quaternary Pump

Recomandata pentru utilizarea cu coloane cu dimensiuni mai mici ale particulelor, oferind o rezoluție buna și o separare mai rapidă. Alegerea perfecta pentru coloane avand id 4.6 si 3.0 mm, pentru aplicatii analitice standard sau semipreparative.

1260 Infinity II SFC Binary
Pump

Pompa SFC binară se recomandă a fi utilizată cu coloane chirale și achirale pentru aplicatii ce utilizeaza diferite detectoare inclusiv UV, MS sau dispersie de lumină evaporată (ELS).

 

1260 Infinity Nanoflow
Pump

Pompa 1260 Infinity Nanoflow utilizează o tehnologie unică de livrare a solventului pentru debite de nL/min. Este recomandata pentru separări de înaltă rezoluție și detectie MS, cu sensibilitata ridicată, cum ar fi analizele proteomice.

1260 Infinity Preparative
Pump

Rezoluție ridicată și viteză crescută – presiune de 600 bar si debite variabile – de la 0,05 până la 10 ml / min pentru separări și purificări analitice și LC semipreparativ

1290 Infinity II Preparative Binary Pump

Este o pompa binara preparativa cu capete de pompă usor de schimbat care asigură debite de la 1 la 200 ml / min la o presiune de până la 600 bari, pentru o gamă largă de aplicații ce folosesc coloane cu ID-uri de la 4,6 până la 50,0 mm.

218
Solvent
Delivery
Module

Modul de livrare solventi pentru operare izocrata sau cu gradient, cu debite de la 0,01 ml / min până la 200 ml / min. Poate fi utilizat si ca o pompa de injectie.

 

1260 Infinity High
Performance
Degasser

Este un degazor dedicat pentru LC analitice si cu debite reduse de pana la 5 mL/min. Se livreaza standard cu pompele 1260 Infinity Capillary și Nanoflow.
**Alte degazoare Agilent sunt integrate cu modulele sau LC-urile oferite si nu sunt disponibile separat.

1260
Infinity II
Degasser

 

Degazorul Agilent 1260 Infinity II este recomandat pentru aplicații analitice cu debite de până la 10 mL / min. Ideal pentru aplicațiile GPC / SEC cu detector RID