1260 Infinity II Analytical-Scale Fraction Collector

Modul colector fracții de înaltă puritate, de la cantități de nanograme la miligrame.

  • Debite de curgere între 100 uL / min și 10 ml / min. Eeste ideal pentru purificarea compușilor utilizând coloane cu id între 2,1 și 9,4 mm.

1290 Infinity II Preparative Open-Bed Sampler/Collector

  • Volume de proba de la 0,1 μL la 20 ml pot fi injectate din microplăci, fiole sau flacoane.
  • Capacitateade a injecta până la 864 de probe sau de a colecta până la 432 de fracții sau combinații ale acestora într-un singur modul.

1260 Infinity Micro-scale Fraction Collector

  • Colector de fractii de inalta performanta si senzitivitate – design modular ce permite integrarea fără probleme în sistemele LC seria 1200 cu imbunatatirea rezoluției, sensibilității și a separării.
  • Rezultate reproductibile – Colectare repetabilă și robustă a fracțiunilor de µL și nL.
  • Flexibilitate – alege colectarea fie in plăci cu godeuri (96, 384, standard sau conic), fie în eprubete Eppendorf (0,5, 1,5 sau 2 ml), sau pe placi MALDI
  • Răcire Peltier – previne evaporarea probelor sau descompunerea termică

1260 Infinity Bio-inert Fraction Collector

Colector de fracții bio-inert pentru biopurificare automată și aplicatii semi-preparative cu coloane de dimensiuni mai mari. Flexibilitate ridicata – toleranță ridicată la concentratii mari de saruri (2M) și lucrul pe un domeniu larg de pH (1-13). Traseul bioinert (fara fier si otel) asigura integritatea bio-moleculelor și minimizează interacțiunile de suprafața nedorite
Control termostatat Peltier al temperaturii

440-LC Fraction Collector
 
 
 

Permite colectarea a până la 270 de fracții în tuburi de 13 mm OD

  • Domeniu de debit extins – de la 1 mL / min până la 800 mL / min, utilizând opțiunea High Flow Kit și Funnel Rack.

1260 Infinity II Preparative-Scale Fraction Collector
 

Cel mai mic volum de intarziere pentru cea mai mica dispersie (imprastiere) a picului si cel mai mic carryover (contaminare incrucisata)
Permite multiple moduri de colectare

1260 Infinity II Preparative Valve-Based Fraction Collector

Prevazut cu un senzor de întârziere, permite o colectare precisă și o dispersie a peak-ului diminuata la izolarea si purificarea compusilor.
Viteza de curgere îmbunătățită de la 1 până la 200 ml / min permite utilizarea coloanelor de la 10 mm la 50 mm id, pentru o fracționare ușoară de la miligram la gram.

1290 Infinity II Preparative Open-Bed Fraction Collector

Kiturile de tuburi preconfigurate includ etichete de identificare pentru configurarea ușoară și optimizarea performanței la orice debit
Fracțiile pot fi colectate in tipuri de vase potrivite aplicației dvs., utilizând tuburi cu dimensiuni ale diametrului exterior de 12, 16, 25 sau 30 mm si lungimi de 100 sau 150 mm.