Seria InfinityLab LC oferă cea mai largă gamă de module de înaltă performanță pentru livrarea solvenților care permite configurarea sistemelor care să corespundă cerințelor dvs. specifice.

Agilent Technologies, lider mondial in cromatografie, oferă o gama larga de coloane LC pentru toate aplicațiile analitice. Furnizam coloane LC, HPLC, UHPLC și coloane UPLC pentru diverse aplicații variind de la separări de molecule mici până la separări de biomolecule, mapping glicani, analiză proteine și mAb. Coloanele Agilent Poroshell sunt cele mai bune din punct de vedere al selectivitatii și sensibilitatii.  De asemenea, oferim o gamă completă de standarde LC, cartușe coloane și kituri pentru dezvoltare a metodei. Pentru detalii consultati catalogul nostru dați click aici.

Consumabilele inovatoare InfinityLab de la Agilent sunt special concepute pentru optimizarea fluxurilor de lucru în cromatografia lichidă. De la menținerea sistemului LC in conditii optime de operare la controlul vaporilor de solvent, acestea simplifica munca de zi cu zi in laborator. Pentru detalii consultati catalogul nostru dați click aici.