Autosamplerul ASX-520 este un autosampler inteligent pentru aplicatii ICP MS ideal pentru un volum de probe mediu si ridicat.

Kitul permite separarea si analiza compusilor cu Cr la concentratii scazute in probe de apa folosind tehnici LC (IC)-ICP MS,

Interfata GC-ICP-MS pentru cuplarea seriei 7700 ICP-MS cu 7890A GC permite obtinerea unor performante superioare in analiza compusilor organici volatili si a compusilor organometalici.

Permite analiza prin speciere a concentratiilor scazute de As din probe de apa sau urina.

Tehnologia accesoriului High Matrix Introduction (HMI) permite analiza matricilor cu un continut de solide dizolvate la nivel de % prin injectia directa a acestora (fara necesitatea diluarii).

Acest accesoriu poate fi operat ca o unitate standalone sau combinat cu ISIS pentru analize de rutina rapide si sensitive a elementelor care formeaza hidruri.

Kitul permite analiza probelor cu continut de HF si de inalta puritate.

Ideal pentru un volum mare de analize.

Ablatia laser  ICP-MS este o tehnica utilizata pentru analiza directa a probelor solide (ex.: analiza incluziunilor in roci).

Ultra High Matrix Introduction (UHMI) este o tehnica de dilutie a probelor care foloseste argon de puritate ridicata ca diluent ceea ce elimina complet problemele generate de diluarea lichidelor.

Este un accesoriu ideal pentru aplicațiile din industria semiconductorilor și a aplicațiilor privind analiza de urme, cum ar fi in aplicațiile clinice, de mediu, siguranta alimentara.

Kit conectare LC-ICP-MS pentru echipamentele 7800 sau 8900 ICP-MS