Este un echipament versatil si robust care asigura interschimbarea accesoriilor, cu performanțe superioare în furnizarea datelor pentru o paleta largă de probe atat în laborator cat si pe teren.

Spectrometrul Agilent 4200 FlexScan Series FTIR (handheld) asigura performante superioare in colectarea datelor in teren. Prin separarea partii optice de cea electronica se asigura accesul la probe cu amplasament dificil.

4300 Handheld FTIR este primul spectrometru ergonomic, usor de utilizat, robust si flexibil. Avand doar 2 kg, designul si ergonomia lui il fac ideal pentru utilizarea pe teren in conditii de non-laborator.

Agilent 4500 este un spectrometru portabil ce asigura performante superioare in colectarea de date pentru probe lichide si solide.
Este recomandat pentru analiza materiilor prime receptionate și a produselor finite din industria chimică, alimentară și polimeri. Este util si in procesul de întreținere a echipamentelor de înaltă performanta și a utilajelor din construcții sau industria energetica.

Agilent 5500 este un spectrometru compact, cu performante superioare folosit pentru analiza probelor lichide si solide.