Platformă ideală pentru cromatografia de gaz de mare viteză sau de înaltă performanță, cu încălzire rapidă și timp de răcire scurt care poate fi cuplat la detectori de masa SQ sau QQQ
Inteligent. Intuitiv. Inovativ!

Agilent 7890B (GC) este cel mai utilizat sistem GC din lume. GC 7890B va ajuta sa cresteti performanta laboratorului dvs. prin cresterea capacitatii de separare, a productivitatii precum si a capabilitatilor sistemului de auto-monitorizare in timp real. Scaderea duratei etapei de racire a cuptorului precum si optiunea de back-flush va permite sa analizati mai multe probe, in timp mai scurt si cu un cost mai redus pe proba. Controlul electronic al pneumaticii (EPC) si sistemele electronice digitale introduc noi standarde de calitate in setarea precisa a valorilor de presiune precum si a preciziei fixarii timpilor de retentie.

Este un sistem GC destinat laboratoarelor mici sau de marime medie, care efectueaza analize de rutina folosind metode GC standard. Este conceput pentru a asigura un maxim de randament, minim de mentenanta si complexitate, ce acopera investitia foarte rapid.

Este un GC de mici dimensiuni, portabil, dedicat analizelor rapide și precise în numai câteva secunde (nu minute) ce utilizeaza micro-coloane capilare, PLOT sau micro-packed. Echipamentul se livreaza preconfigurat si testat din fabrica. Dacă cerintele laboratorului dvs.se schimbă, acesta poate fi reconfigurat pentru noi aplicații folosind cele 4 canale GC „plug and play” care pot fi instalate de utilizator.

Este un GC dedicat aplicatiilor de control procese fiind un echipament care poate funcționa nesupravegheat. Se livreaza preconfigurat si pregatit pentru utilizare. Autonomie in functionare – permite utilizarea continua a sistemului; 490-PRO micro GC nu foloseste gaze inflamabile; pentru analiza este necesara doar o cantitate mica de gaz inert.Prin controlul microelectronic al gazului cu backflush programabil în timp, crește frecvența de monitorizare astfel încât puteți injecta probe în timp ce sunt eliminate componentele care pot dauna coloanei.

Acest cromatograf portabil de gaze oferă conexiune wireless la un dispozitiv mobil, cum ar fi telefon sau tabletă, nemaifiind necesare cabluri de conexiune.