Promoții Agilrom

DISCOUNT 25% LA PRODUSELE PENTRU PREGĂTIREA PROBELOR ÎN CROMATOGRAFIE

Pentru mai multe detalii accesați lista completă a produselor AICI
Beneficiati de 25% discount pentru orice comandă plasată la office@agilrom.ro până la 15 Decembrie 2018 dacă menționați codul CSDQ4_RO !!

Coloane cromatografice GC & LC Agilent cu 20% discount

Pentru orice coloană LC sau GC Agilent comandată până la 15 Decembrie 2018 la office@agilrom.ro , primești 20% discount folosind codul CSDQ3_RO!!

 

Selectează coloana LC Agilent adecvată tipului de analiză și metodei de interes de AICI

Alege caracteristicile coloanei GC Agilent J&W în funcție de aplicație, metodă (EPA sau ASTM) sau cod producător  DE AICI

Agilent_Authorized_Distributor_Insignia_Color_RGB

Noutati

Stiri Agilrom

Plan de acțiune UE pentru dezvoltarea bioeconomiei

În data de 11 octombrie 2018, Comisia Europeană a prezentat un plan de acțiune pentru dezvoltarea unei bioeconomii durabile și circulare care să servească la dezvoltarea societății, a mediului și a economiei în Europa. Strategia se bazează pe 3 priorități: (1) extinderea și consolidarea biosectoarelor; (2) dezvoltarea rapidă de bioeconomii în întreaga Europă și (3) protejarea ecosistemului și înțelegerea limitărilor ecologice ale bioeconomiei. Mai multe informații aici.

Orizont Europa 2021-2027

În data de 15 octombrie 2018, reprezentanții celor 28 de state membre s-au întâlnit la Bruxelles în cadrul unei reuniuni informale pentru a discuta despre prioritățile propuse de către Comisia Europeană pentru viitorul program de cercetare al UE, Orizont Europa 2021-2027. Mai multe informații aici.

124 milioane euro pentru proiecte inovatoare

Instituții din 23 de țări, printre care și din România, vor beneficia de o finanțare în valoare totală de 124 milioane euro, prin programul Orizont 2020, pentru a dezvolta 38 de proiecte inovatoare. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Microtehnologie (IMT), din București, este partener în două dintre proiecte. Mai multe informații aici.

Cataloage Agilent